PUBERTETSKURS - For unghunden

 

Vi tar for oss øvelser som gjør det lettere for hund og eier å forstå hverandre, og samarbeide i det daglige.

Passeringstrening, rotrening, båndtrening, innkalling, håndtering, kontaktøvelser, sosialisering og søksøvelser og morsomme triks  vil bli gjennomgått på dette kurset.

Vi vil fokusere mye med mental trening for å gi hundene noe interessant, konstruktivt og berikende å bruke unghund-energien sin på.

Du får demonstrert trinn for trinn både meldetrening (hunden lærer å melde inn til eier på tur når den ser andre hunder, folk eller dyr), gå unna-instruks og kontakt i bånd, samt selvvalgt ligg og teknikker for å få hunden avslappet i ulike utfordrende situasjoner.

Vi vil se på belønningsformer og treningsmetoder, så du finner akkurat det som passer best for deg og din hund. Alle metodene er positive og basert på moderne hundetrening.

Vi skal hjelpe deg å geleide den hormonelle unghunden gjennom en forvirrende tid, og ruste både hunden og deg så dere takler utfordringene sammen som en familie.
Også skal dere ha det gøy!

Praktiske videoer og powerpoints skal guide deg og valpen gjennom en hektisk og herlig tid, og vi skal følge deg opp hele veien til den lettere kaotiske og sårbare puberteten tar over :)

Hundelykkemetoden er en filosofi basert på 30 år med erfaring, og over 15 år med Pubertetskurs for Tonje. Vi jobber helhetlig, og ser på atferd, språk, individ og rase når vi trener hunder.

Når du jobber belønningsbasert, er du en detektiv etter noe å belønne, så det hele tiden blir mer av det vi ønsker unghunden skal gjøre!


Velkommen til Hundelykkegjengen, som Pubertetslykkelig!

Vær tålmodig!

Er det en ting ungdommen din trenger akkurat nå, så er det litt ekstra forståelse for hvor slitsomt det er å være pubertal.
Vær raus, senk kravene, og prøv å ta ting med humor og godt humør når den lærevillige valpen din plutselig ikke skjønner noenting.

La relasjonen deres vokse seg sterk og trygg, akkurat nå som unghunden din trenger deg mest!

ONLINE KURSET ER UNDER PRODUKSJON!

 

Så snart dette kurset er klart for lansering vil det bli lagt ut informasjon om dette på vår nettside, vår Facebook side og her inne.

Har du sjekket ut medlemskapet vårt ennå?

Som medlem vil du få tilgang til forum, artikkelbank og introkurs i Control Unleashed, les mer om vårt Hundelykkelige felleskap og bli med i gjengen vår mens du venter!

Jeg vil vite mer!