KNØTTEKURS - for de minste

 

Du skal lære å forstå valpen, lese signaler og kroppsspråk, og legge til deg gode vaner fra valpen flytter inn!

VI vil i dette kurset gå igjennom enkle øvelser tilpasset valpen, og i valpens tempo.

Vi kaller det Knøttekurs for vi forventer svært lite av de aller minste, dette kurset er i hovedsak for deg som tobent voksenleder. Du viser og tilrettelegger, og valpen følger dine instruksjoner.

Vi jobber med øvelser som gjør hverdagen med valpen enklere, og hjelpe deg å forstå hvilke belønningsteknikker som motiverer akkurat din valp. Du lærer også å gjøre deg nytte av valpens eget initiativ, noe som gir valpen den nødvendige selvtilliten og livsgleden den trenger for å bli en trygg og harmonisk voksen.

God kontakt og samarbeid starter fra vi får et nytt familiemedlem i hus!

Hovedfokus er å hjelpe deg å forstå valpen, og samtidig sørge for at kommunikasjonen dere imellom blir så god som mulig. Vi går igjennom ulike innlæringsmetoder og kontaktøvelser, og praktiske ting som å kunne legge seg, komme på innkalling, selvkontroll, vente, og starten på båndtrening og meldetrening.

Det vil også bli tips til miljøtrening, mentaltrening, avspenning sammen med deg, hva god sosialisering med andre valper betyr, og hvordan møter med trygge voksne hunder kan bli lærerikt og viktig!

Praktiske videoer og powerpoints skal guide deg og valpen gjennom en hektisk og herlig tid, og vi skal følge deg opp hele veien til den lettere kaotiske og sårbare puberteten tar over :)

Hundelykkemetoden er en filosofi basert på Tonjes 30 år med erfaring, og over 16 år med Knøttekurs.
Vi jobber helhetlig, og ser på atferd, språk, individ og rase når vi trener hunder. Vår metode er belønningsbasert, vi er detektiver etter noe å belønne, så det hele tiden blir mer av det vi ønsker valpen skal gjøre!


Velkommen til Hundelykkegjengen, som Knøttelykkelig!

Skyndt deg sakte!

Valpen er et lite barn, og trenger å bli behandlet deretter.
Ta deg tid til å forstå, til å la valpen gjøre ting i eget tempo, sørg for nok søvn og hvile, og gi valpen din det beste vekstmiljøet du klarer.

Den investeringen du gjør nå vil du -og valpen din- være takknemlig for resten av hundens liv!

Velkommen til en Hundelykkelig valpetid!

 

Kursett består av 5 moduler med teori hvor du får ALT du trenger til den første tiden med valp i hus

Skriftlig materiell som hjelper deg trinn for trinn med sovetrening, hjemme alene innlæring og hvordan avlære bjeffing hos valper

Du får også en videobank med 8 videoer som viser øvelsene i praksis

Alt du trenger for å få en trygg, harmonisk og lykkelig valp

Du betaler kun 1.200,- for hele kurset, og har tilgang et helt år!

 

Valpen din kommer til å takke deg  resten av livet :)

 

 

Jeg vil bli Knøttelykkelig!