CONTROL UNLEASHED - For alle hunder

 

Både mennesker og dyr har en tålegrense, vi klarer forskjellig mengde stress, forstyrrelser eller vanskelige situasjoner før vi ikke klarer å håndtere hverdagen som vi ønsker.

En stresset, usikker, redd eller frustrert hund tyr ikke til bjeffing og utagering for moro skyld, dette er symptomer på at den ikke har det bra og er over tålegrensa si.

Leslie McDewitt utviklet noe hun kaller mønsterleker for å hjelpe hunder som reagerte instinktivt, eksplosivt og impulsivt i stedet for å bruke dempende signaler eller kommunisere med sine tobente.

Mønsterlekene er repetative, gjenkjennbare, og veldig enkle å lære seg! Hundene elsker å jobbe på denne måten, vi snakker hundens språk, roer hunden ned og hjelper den å takle vanskelige situasjoner uten å måtte bli stresset og reaktiv. 

Tonje har brukt teknikkene mer eller mindre bevisst på sine kurs i over 15 år, og i 2019 ble hun Norges 2dre sertifiserte Control Unleashed instruktør!

Teknikkene og mønsterlekene brukes nå på alle kurs hos Hundelykke Atferdssenter, og dette online kurset vil gå igjennom alle de mest brukte mønsterne så din hund kan få hvilepuls på tur, når det kommer gjester, før en viktig konkurranse, hos veterinæren og i alle andre anledninger :)

Dette er et supert kurs å ta i kombinasjon med våre nettbaserte Knøttekurs og/eller Pubertetskurs.

 

Hunden din vil som bonus bjeffe og utagere mindre, få økt selvtillit og samarbeide enda bedre med deg!

La reaktiv bli avslappet!

Når hunden din bjeffer, piper, maser, hopper, biter i båndet eller kaster seg ut mot folk og dyr, er dette så klart slitsomt for deg. 
Men det er ENDA mer slitsomt for hunden din!

Mønsterleker gir forutsigbarhet, trygghet og mestring for hunden din, og hjelper dere å kommunisere bedre samtidig som tur og samliv blir mer harmonisk og trivelig!

ONLINE KURSET ER UNDER PRODUKSJON!

 

Så snart dette kurset er klart for lansering vil det bli lagt ut informasjon om dette på vår nettside, vår Facebook side og her inne.

Har du sjekket ut medlemskapet vårt ennå?

Som medlem vil du få tilgang til forum, artikkelbank og introkurs i Control Unleashed, les mer om vårt Hundelykkelige felleskap og bli med i klanen vår mens du venter!

Jeg vil vite mer!